O kompaniji MHS TEAM AT

MHS Team AT doo je naslednik SZR MIKRON koji je osnovao Rodoljub Trifunović, 1981. god, nakon što je prekinuo radni odnos u FRA Čačak. Prvobitna delatnost firme bila je tvrdo hromiranje. Ovo preduzeće svojim znanjem i zalaganjem, stiče poverenje u to vreme najvećih i najuticajnijih firmi. Nakon tri godine sticanja iskustva, na reparaciji mašinskih delova tehnologijom galvanizacije hromom i razvoja sopstvene mašinske obrade, svoje zananje i stečeno iskustvo primenjuje na polju hidraulike, čime se bavi i danas.

Dugogodišnja postojanost i prisustvo na tržištu, najbolja su garancija našeg kvaliteta, što potvrđujemo pisanom garancijom od godinu dana za generalno servisirane uređaje.

Danas, nakon 4 decenije postojanja i 30 godine iskustva u servisiranju hidrauličnih uređaja, MHS Team AT doo broji 30 stalno zaposlenog radnika. Zapošljavamo 21 VK radnika, 3 mašinska inženjera i 6 diplomirana mašinska inženjera.

REČ DIREKTORA

Svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem, pozicionirali smo se na domaćem tržištu kao vodeća firma u domenu projektovanja, izvođenja i održavanja hidrauličnih sistema i servisiranja hidrauličnih uređaja. Izgradili smo ime, prepoznatljivo i van granica naše zemlje. Istim intezitetom, nastavićemo da investiramo u opremu i stručno usavršavanje naših zaposlenih, kako bi obezbedili kontinuiran rast i održali visok nivo kvaliteta naših proizvoda i usluga.

Aleksandar Trifunović

Vlasnik MHS TEAM AT

Šta nas izdvaja od konkurencije?

  • 4000 servisiranih uredjaja godišnje
  • 10 000 zadovoljnih klijenata
  • Višedecenijsko iskustvo
  • Savremena oprema
  • Briga o zadovoljstvu i potrebama klijenata
  • Stalna edukacija zaposlenih
Pošaljite mail

Na svako Vaše pitanje ćemo Vam odgovoriti u roku od 48h.


TREBA VAM INFORMACIJA ODMAH?!

+381 (0)32 / 350 340